IV FIRA DEL JOC A BERGA: JUGUES O ET PLANTES?

Jugues o et plantes

Jugues o et plantes?

Ja hi tornem a ser ! Torna l’hivern, torna el fred i per quart any consecutiu torna la Fira del Joc i de Nadal de Berga, amb la mateixa il·lusió que el primer dia i amb el mateix objectiu de repartir felicitat a tots el qui vingueu en forma de JOC i NADAL!!

Com ja us hem dit els altres anys, tornem a cridar ben fort: JUGUES O ET PLANTES?

En aquesta quarta edició mantenim una estructura de fira que cada cop és menys habitual i tenint com a punt central el JOC i les parades de Nadal al CARRER!. Sempre hem dit que el lloc natural del joc és el carrer i aquest és un dels aspectes destacats, poder passejar per la fira lliurement i jugar tota l’estona que vulgueu!!!

El nostre objectiu continua sent el mateix, busquem que la gent que vingui es DIVERTEIXI, JUGUI I SIGUI FELIÇ!!!!! El joc i l’esperit de Nadal són dos aspectes que sempre han anat de la mà i això ho volem reflectir en una fira que val la pena que gaudiu igual que ho fem els que la organitzem!!!

Aquest any tenim algunes novetats com un espai infantil on els més petits podran jugar amb joguines senzilles però curioses. També hem ampliat l’espai de Jocs Gegants gràcies a Jugajoc, que ens aportarà 4 jocs de taula gegants molt divertits!!

L’altra novetat visual de la fira serà la incorporació de Food Tracks, es a dir, remolcs amb diferents tipus de menjar i beure per poder fer un mos entre joc i joc!

Igual que cada any, trobareu artesans i comerços relacionats amb productes de Nadal i també trobareu botigues de jocs i joguines que us assessoraran sobre com omplir la carta dels Reis Mags amb la seva saviesa lúdica!

Com ja us hem comentat altres anys, repetim una fira que ens apassiona compartir amb tots vosaltres i amb la que busquem la millor manera de repartir felicitat  i que per nosaltres és JUGANT !.

Per tots aquests motius i per molts més que trobareu a la Fira, us convidem el proper dia 6 de desembre a gaudir de la Fira. Tots i totes sereu molt benvinguts i benvingudes a la IV fira del Joc i Nadal de Berga !

NO US HO PODEU PERDRE!!!!!!

Deixa un comentari